Hoge Haar 2, Wapse - Drenthe

Kwekerij Zeldenrust en de Wapserbloementuin

Aardbeien, blauwe bessen, frambozen, rode bessen, kruisbessen en snijbloemen. In Kwekerij Zeldenrust groeit een overdaad aan heerlijk fruit. In de zomermaanden mag iedereen van dit heerlijks komen plukken. Of kom iets lekkers proeven op het terras. Wat dacht je van een blauwebessentaartje? Voor thuis kun je in de Bloementuin nog een boeketje plukken.

Bezoek website

Paardenboerderij Meulegoorn

De krachtige Friese merrie Iris trekt de wagonnette van Paardenboerderij Meulegoorn voort door het coulisselandschap. Alleen het geluid van de paardenhoeven is te horen. Ga mee met dit historische vervoermiddel!

Bezoek website

Solextoertocht langs het Dwingelderveld (Ruinen)

Back to the sixties! Verken het mooie platteland van Drenthe met een toertocht van Solex Ruinen. Spring op de Solex en volg de route langs het Dwingelderveld. De bromfiets komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar groeit nog steeds aan populariteit in Nederland. Nu maken vooral vrijgezellengroepen, bedrijfsfeesten en families dankbaar gebruik van het ludieke voertuig. Het grote voordeel is dat je veel ziet van de omgeving, zonder dat je al teveel spanning hoeft te leveren.

Bezoek website

Vogelpark (Ruinen)

Wat eens begon als een hobby is uitgegroeid tot een ware attractie! Bezoekers komen in Vogelpark Ruinen tijd tekort om alle verschillende vogels te bekijken.

Bezoek website

Park Oikos - Drakenwereld (Ruinen)

Park Oikos zit vol spannende en dappere bewoners, die wachten op bezoek. In dit educatieve familiepark vind je een Drakenwereld met levensechte draken. En er wonen ook wolven uit Slowakije in Ruinen! Een educatief familiepark vol verrassingen.

Bezoek website

Pitch&Putt Golf (Wolvega)

Pitch&Putt Golf Wolvega is perfect voor iedereen die houdt van paarden en golfen. De golfbaan ligt namelijk op het Victoria Park, het centrum van de Nederlandse paardensport.

Bezoek website

Monkey Town (Wolvega)

Monkey Town Wolvega is een heerlijke plek voor kinderen tot twaalf jaar om te klauteren en te klimmen. Er zijn hier uitdagende tunnels, geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, super-Lego, trampolines en luchtkussens.

Bezoek website

Victoria Park (Wolvega)

Beleef de sensatie van de prachtige paardendrafsport bij Victoria Park Wolvega. Vanuit de diverse horecavoorzieningen hebben bezoekers zicht op de paardenrace. De verschillende zalen zijn ook geschikt voor een feest of zakelijke bijeenkomst.

Bezoek website